Ügyfélfogadási idő Hétfő: 07:30-16:00 Szerda: 07:30-16:00 Péntek: 07:30-13:00
Telefon (46)/390-120
E-mail hivatal@bukkszentkereszt.hu

Bükkszentkereszti Pihenőház

A BÜKKSZENTKERESZTI PIHENŐHÁZ

várja vendégeit!

 

Miskolctól 30 kilométerre a Bükk hegység szívében festői szépségű környezetben fekszik hazánk legtisztább levegőjű települése, Bükkszentkereszt. Itt található szálláshelyünk háborítatlan környezetben várja a pihenni vágyókat. A vendégház családi kirándulások, baráti társaságok, iskolai osztálykirándulások számára is kiváló helyszínt biztosít.

A felújított, átalakított szállás befogadó képessége 28 fő. Szobái 14, 6, 6 ill. 2 ágyasak, közös zuhanyzóval és WC-vel. A konyha alkalmas az önellátó étkezés megoldására, míg a tágas társalgó étkezésre, közös benti programok tervezésére is lehetőséget nyújt. A pihenőház körül nagy elkerített udvar teszi lehetővé, hogy a sátras kempingezés szerelmesei is kellemes környezetben pihenhessenek. Szabadtéri tűzrakóhelyen szalonnasütés, bográcsolás élménye teszi feledhetetlenné az itt töltött napokat.

Számos helyi és környékbeli látnivaló csalogatja a kirándulni vágyókat. Az erdei barangolás jelzett túraútvonalakon vagy elhagyott ösvényeken, valamint a környék nevezetességei kifogyhatatlan lehetőséget kínálnak az ide látogatóknak.

A szállásdíj személyenként, éjszakánként 1200 Ft (+ 500 Ft egyszeri mosatási díj).

Csoportos étkezésre a közeli Borostyán Fogadóban van lehetőség: napi 2000 Ft-os áron reggeli, ebéd, vacsora igényelhető.

A szállás iránti igényeket Lakatos Tibornál kérjük bejelenteni személyesen vagy telefonon (06-20-365-3683). Lakattibi67@gmail.com

 

pihenohaz-nagy