Tájékoztatás bio- és zöldhulladék gyűjtőedények átvételéről

A MiReHu Nonprofit Kft., Bükkszentkereszt településen, a hulladékszállítási közszolgáltatási szerződéssel rendelkező lakossága számára 240 literes bio- és zöldhulladék gyűjtőedényt biztosít.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az edényt a hulladékszállítási közszolgáltatást igénybe vevő személyesen, vagy meghatalmazottja útján veheti át. Az edény átvételéhez érvényes személyi okmányok (személyi igazolvány, lakcímet igazoló igazolvány), valamint a hulladékszállítási közszolgáltatást igénybe vevő utolsó befizetett negyedéves hulladékszállítási számláját kérjük, hozza magával.

Az átvételre 2023. április 17. napjától

Hétfőtől-Csütörtökig 15:00 órától 17:00 óráig van lehetőség az

Önkormányzat udvarán

Az átadás-átvétellel kapcsolatban kérjük, keressék Horváth Zsoltot a 06/30-653 8557-es telefonszámon.


Az idős lakosok részére, akik nem tudják magánúton megoldani az elszállítást, előre egyeztetett időpontban az edényt házhoz szállítjuk, ezzel kapcsolatban egyeztetni a fenti 06/30-653 8557-es számon lehet.


A bio- és zöldhulladék gyűjtő edények után külön nem kell díjat fizetni, ez a közszolgáltatás részét képezi. Ebben az edényben gyűjthetők a kék kukában gyűjtendő bio- és zöldhulladékok.


Kérjük a lakosságot, hogy környezetünk védelme érdekében mindenki, akinek érvényes lakossági közszolgáltatási szerződése van, vegye igénybe az új szelektív hulladékgyűjtési lehetőséget.

Bükkszentkereszt Község Önkormányzata